Hvem er vi ?

- Vi er ikke nogen loge, - vi er en forening, hvor medlemmerne kommer med vidt forskellig baggrund, både politisk, erhvervsmæssigt og også med hensyn til alder- vi hygger os sammen og har ikke blot lyst og evner, til at hjælpe vanskeligt stillede, på uselvisk vis, men vi føler også, at det er de ressource stærke borgere`s pligt, at have overskud, til at hjælpe svagt stillede personer både lokalt, nationalt og internationalt.

Desuden har vi gennem tiderne været med til påvirke følgende forhold i lokalsamfundet:

• Vores første store aktivitet var indsamling af midler til køb af hjerteudstyr, defibriliatorer,
    - i dag er dette standardudstyr i ambulancerne.
  • Vi var også nogen af de første, som arrangerede sponsorcykelløb - på en lørdag
    formiddag kunne der køres over 30.000 kr. ind til velgørende formål - denne idé
    har mange lokale foreninger taget op og nu bliver der kørt en del cykelløb hvert år,
    til glæde og gavn, mange steder i  lokalsamfundet.

• For nogle år siden valgte vi, at sætte fokus på, at forebygge lokale unges narkotikamisbrug - dette har medført flere tiltag, bl. a. har vi været sponsor for misbrugsforedrag og flere skolelærer har været på et LIONS kursus, "Holdning og handling", som sætter underviseren i stand til, yderlig, at påvirke de unge til at sige "nej tak" - første gang de får tilbudt narkotiske stoffer.

- Vi er naturligvis godt klar over, at vi har relativt få midler, at gøre godt med - og vi kan desværre ikke hjælpe alle - Men efter devisen "mange bække små giver en stor å" så kan vi hjælpe mange, enda ved store naturkatastrofer, sammen med andre Lions klubber.

- Men medlemskab af klubben indebærer ikke kun fællesskab omkring planlægning, og gennemførelse af pengeskabende aktiviteter - for derefter, at være medbestemmende om hvor pengene skal gøre gavn. - Det er også deltagelse i velorganiserede klubmøder, hvor vi altid starter med et almindeligt aftensmåltid, herefter hører vi evt. et indlæg af en gæstetaler om et interessant emne, før vi går videre med den egentlige dagsorden, hvor man er lydhør, på en fordomsfri måde, over for nye ideèr og synspunkter.

- Desuden arrangeres der, som det fremgår af siden med klubbens Aktiviteter / Begivenheder, en blanding af både offentlige aktiviteter og klubmøder, og så lidt mere private arrangementer, som fx. fælles grillaften -sommerfesten, fællesture i teateret eller et virksomhedsbesøg sammen med vores ledsagere.

Hvem er Lions ? - Se en levende præsentation herunder.

Hvem er Lions?

Lions Clubs i England har produceret to videoer der fortæller hvem Lions er.

>> Se videoerne her