Ansøgninger- Hvert år modtager Lions Club Fjerritslev 20 - 25 ansøgninger om støtte.

Generelt støtter vi følgende:

• Vanskeligt stillede personer i lokalområdet - med vanskeligt stillede personer forståes; - personer som enten er økonomisk, fysisk eller psykisk vanskeligt stillede.
  • Herunder også forebyggelse af at personer bliver vanskeligt stillet. - Her tænkes især på forebyggelse af unges narkotikamisbrug.
  • Endvidere støtter vi, lokale unges, 17 -21 år, deltagelse i Lions ungdomslejre (YCE) verden over.

Ansøgningsfrist er den 24/10 for deltagelse i den efterfølgende sommers Lions ungdomslejr. Primært i juli måned.

Lejrene arrangeres i hele verden og betales af lokale Lions klubber. - Man starter, normalvis, med den oplevelse at bo hos en lokal famile i en uge - herefter deltager man sammen med andre unge fra ca. 30 forskellige lande i et 2 ugers lejrophold. Lejrene kan have forskellige TEMAER.

Formålet er at opnå forståelse og venskab blandt verdens folk.

Endvidere støtter vi følgende distrikts- og landsaktiviteter, som er iværksat af LIONS Danmark:

A. Campaign Sightfirst - "Kampen mod Blindhed" i u-landene.

B. Katastrofe og Hjælpefonden også kaldet K- & H-Fonden

C. Lions ungdomslejre afholdt i vores distrikt.

D. LIONS PRIS, en pris på 500.000 kr. som hvert år overrækkes i juni måned af

Lions Danmarks protektor Hans Kongelige Højhed Prins Henrik.

Prisen gives til konkrete projekter indenfor sociale eller medicinske emner eller det kulturelle område.

Prisen kan deles i mindre portioner til flere projekter.

• Internationalt støtter vi LIONS INTERNATIONAL`s katastrofe - og hjælpefond kaldet LCIF.

- Har i brug for hjælp til jeres projekt ? - så send en skriftlig ansøgning.

Ansøgningen sendes til klubbens præsident - herefter vil den blive behandlet på det første bestyrelsesmøde og efterfølgende klubmøde.

- Der afholdes 10 bestyrelsesmøder om året. - Selvom at man opfylder betingelserne, for at opnå helt eller delvist støtte, så forbeholder klubben sig ret til, af kvote- og ressourcemæssige årsager, at måtte give et afslag på ansøgningen.