JULEKURVE

- Lions Club Fjerritslev har i en årrække uddelt julekurve - som indeholder forskeligt julemad og julegodter - anonymt, ved hjælp af personer med tavshedspligt, til dels særlig udvalgte personer / familier som i løbet af det seneste år, uforskyldt, har haft en negativ social oplevelse eller følgerne af en sådan begivenhed - eller til særlig udvalgte personer / familier, som permanent er fysisk /psykisk eller økonomisk svagt stillede.

Julekurven skal betragtes som en lille omsorgsgave / opmuntringsgave, som trøst for de svageste borgere eller midlertidige svage borgere, idét de skal vide, at der er nogen der tænker på dem og ønsker dem en GLÆDELIG JUl OG ET GODT NYTÅR.

Da det må formodes, at behovet for julekurve er stort, så bør personer / familier kun undtagelsesvis modtage en julekurv to år i træk. - Ligeledes vil der hvert år blive fastsat et max. antal kurve og en beløbsgrænse for kurvens pris.

Julekurvsudvalget.