Pølsevognen

LC Fjerritslev besluttede i 1993 at købe en ny pølsevogn. - Vognen blev betalt med indtægten fra salg af reklamepladser på vognens sider. - Det første driftsår var vognen betalt og endvidere sponsorerede klubben hjertedefibrilatorer til de lokale ambulancer for 60.000 kr. - Sidenhen er reklamerne blevet solgt igen for nye perioder.

Foto: Peter Toft

- Hver lørdagnat blev der solgt pølser og hotdog`s, i begyndelsen, ved den gamle Fjerritslev Bank`s bygninger - sidenhen blev det ved Fjerritslevs Torv frem til omkring år 2001 - da var omsætningen faldet så meget, p.g.a. færre mennesker i byen ("de små årgange") og øget konkurrence fra pizzeriaer som også en overgang havde åben om natten, så det ikke kunne betale sig at have åben fast hver lørdag nat.

Idag bliver vognen af og til udlejet til enkelt arrangementer for kr. 1500 pr. dag excl. forbrug - vi leverer og afhenter - rengøres af lejer. Henvendelse angående leje af vogn til Erik Rasmussen, 40109188 eller mail erik@kajrasmussen.dk

Foto: Godik Borregaard
Inge Borregaard og Thorkild Gade holder en lille pause ved Vesterhavsrock og smager på TICAN pølserne.

Derforuden har vi også, som regel, et godt salg ved Fjerritslev "By Night" og vores JULESALG, hvor vi sælger Amerikansk lotteri, pølser, gløgg og æbleskiver.

Foto: Peter Toft
Salg af Amerikansk lotteri, pølser og hotdog`s. Julen 2009.